All Day Travel - Agentie de turism

All Day Travel - Agentie de turism
Noi vă arătăm lumea, dumneavoastră alegeți să o cunoașteți!

Asigurari

Program de lucru
ALL DAY TRAVEL

Luni - Vineri 10.00 - 18.00
Sambata INCHIS
Duminica INCHIS

Storno


Asigurare Storno reprezinta polita ta in cazul in care esti nevoit sa anulezi calatoria. Daca motivul anularii se incadreaza in conditiile impuse de compania asiguratoare iti vei putea recupera banii pe care i-ai achitat, contra procentului de 2% din valoarea totala a calatoriei. Asigurarea storno se incheie si se achita numai in ziua semnarii contractului. Valabilitatea incepe din ziua semnarii contractului de prestari servicii turistice pana la data plecarii in calatorie.

In maxim 48 ore de la producerea evenimentului asigurat este necesar sa depui o cerere la compania ASTRA UNIQA pentru a-ti recupera banii.

Asigurarea Storno functioneaza pentru urmatoarele cazuri:
- Deces ruda gradul I sau gradul II, boala grava/incurabila cu repercursiuni, accident grav, domiciliul persoanei asigurate a fost devastat in urma unui incendiu, furt sau in urma unei calamitati natural.
In cazul in care motivele mai sus mentionate existau deja in momentul rezervarii biletelor de calatorie, acestea nu mai sunt considerate riscuri ce pot fi acoperite.

Asigurarea Storno nu este una dintre asigurarile obligatorii dar, este indicat ca oricine calatoreste in afara granitelor, indiferent de scop: relaxare sau afaceri, sa aiba incheiata o astfel de asigurare.


Daca cele prezentate in aceasa pagina prezinta interes pentru dumneavoastra, va rugam contactati-ne!

Nume si prenume:
Telefon:
Mesaj: