All Day Travel - Agentie de turism

All Day Travel - Agentie de turism
Noi vă arătăm lumea, dumneavoastră alegeți să o cunoașteți!

Asigurari

Program de lucru
ALL DAY TRAVEL

Luni - Vineri 10.00 - 18.00
Sambata INCHIS
Duminica INCHIS

Recomandari Septembrie


Septembrie este, cu siguranta, o luna minunata sa incerci atractiile din sudul Europei, acum cand multimile au parasit plajele; apusurile de vara din Grecia si Turcia sunt de neuitat. Insa urmele verii nu au disparut de tot; bucataria din Provence si chiar frunzele colorate din Vermont sunt mostenirii ale verii; poti chiar sa-ti imaginezi ca berea de la Octoberfest reprezinta vara intr-un pahar.In alte regiuni indepartate ale lumii, in India si in Asia de Sud-Est, puterea ploilor torentiale musonice incepe sa scada, dar nu dispare definitiv; emisfera sudica, in schimb, intra in primavara, devenind locul perfect pentru observarea vietii salbatice, mai ales Africa de Sud.Mai jos vei gasi destinatiile din aceasta luna precum si sugestii  pentru a te inspira.

Festivaluri si Cultura

Galway, Irlanda, Europa - o petrecere internationala cu stridii si Guinness, festivalul stridiilor atrage multimi de pretutindeni, vezi recordurile de desfacere  a scoicilor, apoi mananci bei si dansezi dupa pofta inimii.

Londra,Anglia, Europa - un creuzet cultural vibrant, muzee, piete si concerte, faimoasa pentru muzee, ceremonii si combinatia eclectica arhitecturala.Londra ofera restaurante, puburi si distractii de neuitat

Calatorii de neuitat

Turcia de Sud, Turcia,Europa -  navighezi din golf in golf pe un gulet, pe Coasta Siciliana, peste proaspat, inot in zone izolate si ruine istorice, alaturi de apa curata si de o ospitalitate deosebita.

Rinul, Germania,Europa - o croaziera pe cel mai mare rau al Europei, vasul te duce in Germania, Elvetia si Olanda, prin orase istorice, sate viticole si inselatoarea stanca Lorelei.

Minuni ale naturii

Muntii Tatra,Slovacia,Europa - aer curat in munti salbatici, unde natura e stapana, putin cunoscutii in exteriorul Slovaciei, muntii Tatra adapostesc capre negre si vulturi ofera distractii pline de adrenalina.

Namib,Namibia,Africa - solul e atat de ciudat, incat te simti pe alta planeta, in ciuda mediului extrem, aceste dune de nisip imense, de culoare brun-roscat, adapostesc o fauna extraordinara.

Lux si romantism

Madeira, Portugalia, Europa - cea mai frumoasa insula, un paradis al botanistilor, natura se intrece pe sine, de la coasta aspra si pesterile vulcanice, la interiorul montan si campiile viticole.

Santorini,Grecia,Europa - un peisaj superb si apusuri romantice de neuitat, culorile vii - marea albastra, apusuri rosietice, casele albe - dau insulei un aspect de vis, ideal pentru tinerii casatoriti.

Aventuri

Tabarka,Tunisia,Africa de Nord - scufundari exotice intr-un vechi oras arab, cu o apa perfecta pentru scafandri, la Mediterana, in spetembrie orasul gazduieste festivalul de scufundari Coralis

Pirineii, Franta,Spania, Europa - mergi prin Pirinei de la Atlantic la Marea Mediterana, potecile serpuind de ambele parti, spniola si franceza, te conduc prin acesti munti fascinanti; sau poti sa faci doar o excurise scurta.

Excursii de familie

Parcul Asterix, Franta, Europa -  un amuzant parc tematic in stil francez, acest parc original este construit in jurul personajului de benzi desenate Asterix si al prietenilor sai gali; ofera multe distractii.

Mallorca,Spania,Europa - o luna preitenoasa pe aceasta faimoasa insula de vacanta, dupa agitatia verii, e timpul ideal sa stai in cafenele, sa inoti in marea calda inca si sa explorezi zone mai putin cunoscute.


Daca cele prezentate in aceasa pagina prezinta interes pentru dumneavoastra, va rugam contactati-ne!

Nume si prenume:
Telefon:
Mesaj: