All Day Travel - Agentie de turism

All Day Travel - Agentie de turism
Noi vă arătăm lumea, dumneavoastră alegeți să o cunoașteți!

Asigurari

Program de lucru
ALL DAY TRAVEL

Luni - Vineri 10.00 - 18.00
Sambata INCHIS
Duminica INCHIS

Recomandari Octombrie


Octombrie marcheaza mijlocul toamnei in emisfera nordica.Miscorarea zilei si importanta strangerii recoltei se reflecta in festivalurile vinului care au loc in toata Europa.Viziteaza viile din Valea Loarei sau urmeaza celebrul traseu al vinului Chianti prin Toscana, va fi o experienta de neuitat.Este inca destul timp sa prinzi spectacolul frunzelor de toamna in America de Nord sau daca vrei ceva diferit, mergi sa vezi, mergi sa vezi delicatele gradini japoneze.Intre timp in emisfera sudica, vremea incepe sa se incalzeasca, caci se apropie primavara; este timpul ideal  pentru un tagou in fermecatorul Buenos Aires sau pentru scufundari la Marea Bariera de Corali.Mai jos, vei gasi destinatiile din aceasta luna precum si unele sugestii, pentru a te inspira.

Festivaluri si cultura

Buenos Aires,Argentina,America de Sud -  combina stilul european cu frumusetea sud-americana, un centru cultural sofisticat si un oras exotic si vibrant, caracterizat de dansul national, tangoul si de mancare si vinuri bune.

Budapesta,Ungaria,Europa - capitala Ungaria dedica artelor Festivalul toamnei, arhitectura uimitoare, restaurante bune si o scena artistica  eclectica fac din acest oras elegant o destinatie europeana la moda

Calatorii de neuitat

Desertul Wahiba, Oman,Orientul  Mijlociu - nisipuri pustii si izolarea tacuta a Arabiei, mergi cu un 4X4n prin deserturile din Oman; treci de la dune gigantice la vai stancoase si campezi sub cerul liber.

Papua Noua Guinee, Australia - mergi cu vaporasul cu catamaranul intr-o croaziera printre insulele Noii Guinee, te opresti sa te scufunzi, sa te plimbi si sa vezi sate traditionale.

Minuni ale naturii

Proiectul Eden,Anglia,Europa - natura unei intregi lumi intr-un singur loc, o colectie fascinanta de medii naturale, recreate in "biomuri" vaste si transparente; multe alte activitati interesante

Piemont,Italia,Europa - toamna la tara si multe delicii culinare, vezi padurile Italiei de Nord si cauti trufe; localnicii merg pe dealuri cu caini, dupa aceste rare delicatese.

Lux si romantism

Valea Loarei,Franta,Europa - mergi pe Valea Loarei sa vizitezi castelele,vezi impresionata arhitectura medievala si renascentista in peisajul minunat al raurilor.

Toscana, Italia,Europa - admiri arhitectura, arta si bucataria rafinata, cu peisaje romantice invaluie in ceata si arhitectura bogata in istorie,Toscana e o destinatie minunata pentru iubitorii de rafinament.

Aventuri

Raul Zambezi,Zambia,Africa - incearca una dintre cele mai salbatice ape din lume, un amestec intre rafting si surfing mersul prin valtorile din Zambezi este cu adevarat palpitant, dar poti face si excursii mai linistite.

Queesland,Australia,Australia - te scufunzi si vezi comorile Marii Bariere de Corali, unul dintre cele mai  faimoase locuri de scufundarii din lume.Sau mergi cu vaporasul si cu caiacul ori faci rafting pe rau si bungee-jumpping

Excursii de familie

Rhodos,Grecia,Europa  - multimile au disparut, dar apa inca este calda, ruine antice, fortarete medievale venetiene, orase incantatoare si nenumarate plaje; in octombrie le poti avea doar pentru tine.

Evrika! Halifax, Anglia,Europa - copii adora sa se confrunte cu lumea inconjuratoare, acest muzeu pentru copii este in intregime interactiv, cu multe expozitii amuzante; poti face o plimbare la Yorkshire Dales.


Daca cele prezentate in aceasa pagina prezinta interes pentru dumneavoastra, va rugam contactati-ne!

Nume si prenume:
Telefon:
Mesaj: